Σελίδες

Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου 2010

Η ΕΝΕΡΓΙΑ ΣΑΝ ΜΕΘΟΔΟΣ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ

Τι είναι λοιπόν η κοσμική ενέργεια που παραδόθηκε στον άνθρωπο την τελευταία δεκαετία του περασμένου αιώνα;
Είναι η ενέργεια μαζί με γνώση. Η κοσμική ενέργεια σήμερα τοποθετεί τις βάσεις για την ιατρική του μέλλοντος.
Οι έρευνες για αυτήν γίνονται σε όλους τους τομείς όπως φυσική, βιολογία, χημεία, ιατρική, ψυχολογία και η μελέτη των νόμων του Σύμπαντος.
Η θεραπεία με την μέθοδο της κοσμικής ενέργειας πραγματοποιείται σύμφωνα με τους νόμους του λεπτού (αόρατου) κόσμου. Η μέθοδος αυτή επιτρέπει να θεραπεύσουμε όχι μόνο το φυσικό σώμα, αλλά και τις αιτίες (ρίζες) των ασθενειών που κρύβονται στα άλλα μας σώματα (πεδία) αστρικό, αιθερικό, νοητικό, κλπ.
Η διάγνωση με την μέθοδο αυτή δε βασίζεται στο φυσικό σώμα αλλά στα ενεργειακά σώματα και στα ενεργειακά κέντρα (τσάκρας) του ανθρώπου.
Με αυτόν τον τρόπο ο κοσμοενεργητικός θεραπευτής μπορεί να αναγνωρίσει πιο νωρίς το πρόβλημα που έχουμε σε κάποιο από τα ενεργειακά σώματα βλέποντας το αρνητικό ενεργοπληροφοριακό πρόγραμμα (αρνητικό κομμάτι ενέργειας που στην αύρα μας εμφανίζεται με σκούρα χρώματα). Οι ασθένειες εμφανίζονται πρώτα στα ενεργειακά σώματα του ανθρώπου και μετά στο φυσικό του σώμα.
Αναγνωρίζοντας τον κρυφό λόγο της ασθένειας (από έναν μήνα μέχρι και έναν χρόνο νωρίτερα) μπορούμε να εξισορροπήσουμε τον οργανισμό μας πιο γρήγορα και να επιλύσουμε το πρόβλημα. Όταν ο άνθρωπος ακολουθεί αυτή τη θεραπείας, ξεκινά να καταλαβαίνει πώς λειτουργεί ο λεπτός κόσμος και να μαθαίνει τους Νόμους του Σύμπαντος. Έτσι, παράλληλα με τη θεραπεία δίνεται και γνώση.
Αρχίζει να κατανοεί το δικό του καρμικό πρόγραμμα για αυτήν την ενσάρκωση, όπως και με ποια αρνητικά στοιχεία της προσωπικότητάς του πρέπει να εργασθεί για να καλυτερεύσει τη μοίρα του. Αρχίζει να συνειδητοποιεί ότι ο τρόπος ζωής του δεν είναι σωστός και αλλάζοντάς τον αυξάνει και την ποιότητα της ενέργειάς του η οποία γίνεται πιο υψηλή. Με αυτή την πιο υψηλής συχνότητας ενέργεια, αρχίζει να συντονίζει την ψυχή του με τις κοσμικές συχνότητες του Θεού.
Η εργασία του κοσμοενεργητικού θεραπευτή περιλαμβάνει και προσωπική συνεργασία με τον ασθενή. Όσο περισσότερο εργάζεται ο ασθενής με τη δική του αρνητικότητα (χαμηλή ποιότητα ενέργειας) τόσο πιο γρήγορα θα ολοκληρώσει την θεραπεία.
Η κοσμική ενέργεια επιτρέπει την ανακατασκευή των ενεργειακών σωμάτων μέχρι να ισορροπήσει όλο το σύστημα
Ανακατασκευάζει και φέρνει ενεργοπληροφοριακή εξισορρόπηση στο σύστημα Σώμα – Ψυχή – Πνεύμα (Θεός).
Με την βοήθεια των κοσμικών συχνοτήτων μπορούμε μέσα σε λίγα λεπτά να εξισορροπήσουμε τα ενεργειακά κέντρα (τσάκρας) και τον κύριο ενεργειακό αγωγό που βρίσκεται στην σπονδυλική στήλη. Ξεμπλοκάροντας τα τσάκρας και βάζοντάς στα σε λειτουργία ξεκινά και το ξεμπλοκάρισμα των ενεργητικών μεσημβρινών που προχωρούν μέχρι τα όργανα.. Τότε τα όργανα αρχίζουν να λειτουργούν κανονικά. Κατόπιν με την βοήθεια τεχνικών μεθόδων παίρνουμε την ενεργητική ‘βρωμιά’ από τα προβληματικά όργανα και τα τροφοδοτούμε με τις συχνότητες που χρειάζονται. Υπάρχουν διαφορετικά κανάλια για συκώτι, καρδιά, πάγκρεας, θυρεοειδή, ορμονικό και νευρικό σύστημα, κλπ.
Συνολικά υπάρχουν 20 θεραπευτικά και επίσης 20 άλλα κανάλια που θεραπεύουν διάφορες ασθένειες.
Η κοσμική ενέργεια δεν θεραπεύει αμέσως τα προβλήματα που έχουμε στο υλικό μας σώμα. Συνήθως τα προβλήματα αυτά δεν είναι μεμονωμένα, αλλά έρχονται σαν ‘μπουκέτο’ πολλά μαζί. Ανάλογα με το μέγεθος του προβλήματος προχωράει και η αλλαγή ενέργειας (όσο πιο μεγάλο, τόσο πιο αργά). Στο διάστημα της θεραπείας δε γίνονται αλλαγές μόνο στο σώμα μας, αλλά και στην κοινωνική μας ζωή. Αρχίζουν και εκεί να εμφανίζονται διάφορες καταστάσεις που μας προτείνουν οι Υψηλές Δυνάμεις για να καταλάβουμε κάποια μας λάθη και για να λύσουμε κάποια προβλήματα από μόνοι μας. Και εδώ, ο κοσμοενεργητικός θεραπευτής δουλεύει με τον άνθρωπο κάνοντας ανάλυση και βοηθώντας τον να τα ξεπεράσει. Όμως η τελική επιλογή είναι πάντα του ανθρώπου!
Όταν ο άνθρωπος παίρνει γνώση και ξεκινά να κάνει πράξεις και σκέψεις φωτεινές, τότε ξεκινά να παίρνει θετική ενέργεια και αυτό τον οδηγεί στο να έχει μεγαλύτερη ενεργητική ικανότητα. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να ‘ανοίγει’ και να φωτίζει η συνείδησή του. Η εργασία με την κοσμική ενέργεια οδηγεί τον άνθρωπο στην πνευματικότητά του. Έτσι φωτίζει σιγά-σιγά το δικό μας κόσμο και μεγαλώνει η ενεργητική ικανότητα του ανθρώπου και της Γης.

ΑΡΡΩΣΤΙΕΣ, ΠΑΘΗΣΕΙΣ, ΒΑΣΑΝΑ

Οι αρρώστιες και οι παθήσεις είναι ένας μηχανισμός κατεργασίας χαμηλής ποιότητας ενέργειας σε υψηλής ποιότητας ενέργεια. Η στενοχώρια είναι για την ψυχή. Ο πόνος και η αρρώστια για το φυσικό σώμα. Αυτός ο μηχανισμός μεταμορφώνει διαφορετικής ποιότητας ενέργειες (κάθε αρρώστια έχει τη δική της ποιότητα).
Ο άνθρωπος δεν επιθυμεί να αλλάξει από μόνος του γι’ αυτό η ιεραρχία φτιάχνει ένα πρόγραμμα με διάφορες δοκιμασίες γι’ αυτόν τον άνθρωπο ώστε να αλλάξει και να εξελιχθεί.. Αν ο άνθρωπος δεν κινείται σωστά στη ζωή τότε του στέλνουν πόνο και βάσανα. Τότε αυτός επιλέγει από μόνος του ποιο θα είναι το μέλλον του. Κάθε αρρώστια έχει σχέση με τη συλλογή συγκεκριμένης ενεργειακής συχνότητας.
Από τα προβλήματα που έχουν τα τσάκρας, βρίσκοντας την ασθένεια μπορούμε να αναγνωρίσουμε το πρόβλημα σκέψης και δράσης του ανθρώπου. Η θεραπεία αρρωστιών και βασάνων γίνεται αν μαζέψουμε υψηλής ποιότητας ενέργεια και ‘αυτό-αναπτυχθούμε’. Χρειάζεται βέβαια για αυτό εργασία με την αρνητική πλευρά του χαρακτήρα μας για τη βελτίωση του πνευματικού επιπέδου και για την απόκτηση πιο υψηλής συνειδητότητας.
Κάθε απασχόληση και εργασία βοηθά στην απόκτηση ενέργειας. Αν είναι θετική ή αρνητική εξαρτάται από το είδος και το ποιόν της απασχόλησης. Αποκτώντας θετική ενέργεια ο άνθρωπος συγκεντρώνει το απαραίτητο δυναμικό ώστε να ανέβει σε ένα υψηλότερο επίπεδο πνευματικής εξέλιξης. Όταν ο άνθρωπος συγκεντρώνει χαμηλής ποιότητας ενέργεια τότε η ψυχή του επιστρέφει στον ίδιο καρμικό κύκλο και δεν μπορεί να φύγει από τη γη για αιώνες.
Ο άνθρωπος προτιμά να διαλέγει συνήθως τη γραμμή της μικρότερης αντίστασης δηλαδή τον εύκολο δρόμο, το δρόμο που δεν έχει αντίσταση. Για παράδειγμα προτιμά την άνεση και τη συνεχή ξεκούραση. Όμως ο Θεός δε στέλνει τη ψυχή στη γη για διασκέδαση. Την στέλνει για να μάθει και να συλλέξει εμπειρίες. Έτσι για κάθε άνθρωπο δίνεται τέτοια κατάσταση, ανάλογα με το δικό του επίπεδο ανάπτυξης. Αυτός πρέπει από αυτό το επίπεδο να προχωρήσει πιο πάνω και όχι να ωπισθοδρομήσει.
Δεν υπάρχουν συγκεκριμένες συμβουλές γιατί η ανάπτυξη της ψυχής είναι πάντα προσωπική και μοναδική. Το βασικό προσανατολισμό μας τον δίνει το πνευματικό μας κέντρο, δηλαδή η καρδιά. Ο μόνος δρόμος που δίνει απαντήσεις στα ερωτηματικά και την πορεία είναι ο δρόμος της καρδιάς. Πρέπει να μάθουμε να την ακούμε και να ακολουθούμε αυτό που μας λέει.
Ωστόσο, στη σημερινή ζωή λίγοι άνθρωποι μπορούν να το κάνουν αυτό. Οι περισσότεροι προτιμούνε να σκέφτονται ‘λογικά’. Από αυτόν τον τρόπο ζωής δημιουργούνται όλα τους τα προβλήματα, τα οποία στη συνέχεια εμφανίζονται σαν διάφορες αρρώστιες. Μετά από την εμφάνισή τους προτιμούν να πάρουν φάρμακα προκειμένου να ‘θεραπευτούν’. Αλλά τι είναι τα φάρμακα;


Τα φάρμακα
Τα φάρμακα είναι μια χημική διεργασία η οποία επισπεύδει το χρόνο. Δηλαδή δεν αφήνουν τη ζωή να κυλήσει με τον κανονικό της ρυθμό, αλλά τη ‘σφίγγουν’, την συμπιέζουν χρονικά. Τα χημικά στοιχεία των φαρμάκων προκαλούν στον οργανισμό χημικές αντιδράσεις, οι οποίες για να γίνουν τραβούν από μας ζωτική ενέργεια. Δηλαδή, μειώνουν την ενέργεια από τα κύτταρά μας. Έτσι αυτά δεν μπορούν να δουλέψουν σωστά (γιατί δεν έχουν με τι να δουλέψουν) και η φυσιολογική λειτουργία του οργανισμού φρενάρεται. Σε αυτό βασίζεται η εργασία των φαρμάκων – το φρενάρισμα των διεργασιών των κυττάρων. Η εικόνα αυτού του φαινομένου παρουσιάζεται σαν τερματισμός της αρρώστιας αλλά για λίγο καιρό. Αν κάποιος από μικρή ηλικία παίρνει πολλά χάπια τότε αυτός κλείνει το πρόγραμμα της αρρώστιας και έτσι δεν μπορεί να προχωρήσει σύμφωνα με το πρόγραμμα που έχει φτιαχτεί προσωπικά για αυτόν. Με αυτόν τον τρόπο ο ασθενής εργάζεται με το μισό κομμάτι της αρρώστιας και με το άλλο μισό όχι. Το άλλο μισό κομμάτι με το οποίο δεν έχει εργαστεί θα του το στείλουν στην επόμενη ζωή. Είτε έτσι είτε αλλιώς αυτός πρέπει να δουλέψει με αυτά τα προβλήματα. Δηλαδή κάποιος δεν πρέπει καθόλου να παίρνει φάρμακα; Μπορεί αλλά τα φάρμακα αυτά δεν πρέπει αυτά να είναι χημικά! Τα φάρμακα πρέπει να είναι φυτικά! Τότε δεν μπορούν να καταστρέψουν την ενέργεια των σωματικών μας οργάνων και γενικά να αλλάξουν ενεργειακά τη λειτουργία μας. Με τα φυτικά φάρμακα ξαναφτιάχνεται σωστά η ρύθμιση των ζωτικών λειτουργιών και ο άνθρωπος έτσι δεν αφήνει ενεργητικά χρέη. Συνήθως ο άνθρωπος προτιμά το γρήγορο τρόπο και το πιο ‘φανερό’ αποτέλεσμα, αλλά στην ουσία έτσι γίνεται το αντίστροφο και αυτός επιβραδύνει την αρρώστια και δημιουργεί καρμικά χρέη. Χρειάζεται σίγουρα να παλέψουμε με μια αρρώστια, αλλά πρέπει να γίνει σωστή επιλογή μεθόδου. Πρέπει να επιλέξουμε αυτό που προκαλεί τις λιγότερες βλάβες στον οργανισμό και δεν επιβαρύνει το κάρμα μας. Τα χημικά χάπια μικραίνουν τη διάρκεια της ανθρώπινης ζωής μια και πληρώνει τη θεραπεία του με την ενέργειά του.
Υπάρχουν όμως και άλλες μέθοδοι να θεραπευτεί κανείς χωρίς να πάρει χημικά φάρμακα. Μερικές από αυτές μας είναι ήδη γνωστές, όπως για παράδειγμα το ρέικι και η μέθοδος της κοσμικής ενέργειας, οι οποίες δόθηκαν στην ανθρωπότητα τους προηγούμενους αιώνες.

Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΔΥΝΑΜΙ ΤΟΥ ΝΕΡΟ

Η συσκευή ‘’ Δρ. SILVER ‘’ προορίζεται για την απολύμανση του νερού της βρύσης αλλά και του νερού της πηγής , λόγω του εμπλουτισμού της με ιόντα αργύρου.
Με τη συσκευή αυτή έχουμε πόσιμο νερό εμπλουτισμένο με ιόντα αργύρου, γνωστού παγκοσμίως ως ‘’α ρ γ υ ρ ο ν ε ρ ο’’ .
Με τη συσκευή μπορούμε να επεξεργαστούμε από 0.2 μέχρι 10 lt. κάθε φορά , με διαφορετική πυκνότητα ιόντων.
Στο ειδικό ηλεκτρικό τμήμα της συσκευης, έχουν τοποθετηθεί μόνιμοι μαγνήτες ν ε ο δ η μ ι ο υ που δημιουργούν μαγνητικό πεδίο με συγκεκριμένη ρύθμιση, που οδηγεί στην αποτελεσματική μαγνητική διάρθρωση των στοιχείων του νερού.
Η συσκευή συνοδεύεται από έντυπο περιγραφής της συσκευης και πληροφορίες – συμβουλές για τη χρήση του ‘’ α ρ γ υ ρ ο υ ν ε ρ ο υ ‘’
Χρήση της συσκευης Δρ. SILVER :
Κρυολογήματα , γρίπη , στηθάγχη , πυρετός,
Ενυσχιση ανοσοποιητικού συστήματος
Τροφική δηλητηρίαση , γαστρίτιδα, έλκη
Δερματικές παθήσεις , εγκαύματα
Απολύμανση λαχανικών , οικιακών συσκευών κ . α .

ΑΝΤΙΠΑΡΑΣΙΤΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ

Αν νομίζετε πως τα παράσιτα είναι χαζά, κάνετε λάθος. Είναι πολύ έξυπνα πλάσματα. Είναι έξυπνα στην ικανότητά τους να επιβιώνουν και να αναπαράγονται στη διάρκεια δισεκατομμυρίων χρόνων, κάτι που είναι, βέβαια, ο βασικός σκοπός οποιουδήποτε οργανισμού".
*
Κατά τη διείσδυση και τη μακρόχρονη παραμονή τους στο σώμα του ανθρώπου δημιουργείται πρόβλημα όχι μόνο στα διάφορα όργανα αλλά και στο ανοσοποιητικό σύστημα. Η διαδικασία του συνεχούς αγώνα με τα ξένα παθογόνα σώματα οδηγεί όχι μόνο στην εξάντληση αλλά και στην ανάπτυξη δευτερεύουσας ανοσοποιητικής ανεπάρκειας. Στις περιπτώσεις αυτές και προκαλούνται οι βαριές χρόνιες ασθένειες, που δε θεραπεύονται με τις συνηθισμένες μεθόδους.
*
Τα συνηθισμένα χημικά φάρμακα κατά των παρασίτων όταν λαμβάνονται για μικρό χρονικό διάστημα δρουν μόνο κατά των παρασίτων που βρίσκονται στο πεπτικό σύστημα. Στα άλλα όργανα οι ελμίνθες και οι προνύμφες τους συνεχίζουν την παρασιτική τους δράση.
*
Τα παράσιτα λαμβάνουν την καλύτερη διατροφή. Παίρνουν το πιο θρεπτικό κομμάτι απ' το μενού του "οικοδεσπότη" τους, αφήνοντάς του μόνο ψίχουλα. Σε πολλούς ανθρώπους που ζουν υγιεινά και τρέφονται σωστά δεν παρατηρείται βελτίωση της υγείας μόνο λόγω της ύπαρξης παρασίτων. Η εξυγίανση του οργανισμού με τη βοήθεια της διατροφής, των ασκήσεων και άλλω μεθόδων χωρίς προηγουμένως να έχουμε απαλλαχθεί απ' τα παράσιτα δίνει πολύ μικρότερο αποτέλεσμα.
*
Κάποιοι ειδικοί ισχυρίζονται ότι τα παράσιτα είναι η κύρια αιτία της παχυσαρκίας, καθώς στερούν απ' τον οργανισμό τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά αφήνοντάς του μόνο κενές θερμίδες. Ο οργανισμός αρχίζει ν' απαιτεί όλο και περισσότερη τροφή, καθώς δεν έχει αρκετές βιταμίνες και ιχνοστοιχεία.
Τα χλαμύδια μπορούν να εισχωρούν στα τοιχώματα των αιμοφόρων αγγείων και να προκαλούν την καταστροφή των αγγείων, έμφραγμα του μυοκαρδίου, φλεγμονές των γεννητικών οργάνων, στείρωση, φλεγμονές στο πάγκρεας, στο συκώτι και μια σειρά από άλλες σοβαρές ασθένειες.
*
Κοιτάξτε τη γλώσσα σας, και θα δείτε ένα λεπτό λευκό στρώμα πάνω της. Είναι αυγά του μύκητα candida. Και αν υπάρχουν πάνω στη γλώσσα, θα βρίσκονται και πιο κάτω στα τοιχώματα του οισοφάγου, των εντέρων και στις βλεννογόνες μεμβράνες άλλων κοιλοτήτων. Όταν καθαρίζετε τα δόντια σας, μην προσπαθείτε να αφαιρέσετε το επίχρισμα, δεν έχει νόημα. Και να ξέρετε πως κάθε φορά που παίρνετε κάποια αντιβίωση, βοηθάτε στην εξάπλωση της μόλυνσης αυτής. Οι τοξίνες των μυκήτων δηλητηριάζουν το συκώτι.
*
Η εμπειρία των ανά τον κόσμο παρασιτολόγων δείχνει πως η θεραπεία κάθε ασθένειας πρέπει ν' αρχίζει απ' την απαλλαγή απ' τα παράσιτα (μόνο που πολύ λίγοι το ξέρουν αυτό).
Τα σκουλήκια-παράσιτα μπορούν να ζουν σε οποιοδήποτε μέρος του ανθρώπινου οργανισμού: στα διάφορα όργανα (όπως ο εχινόκοκκος που ζει στο συκώτι), κάτω απ' το δέρμα (demodex), στο πεπτικό σύστημα (ασκαρίδες, ταινίες κλπ).
*
Ο αριθμός των δυνατών συμπτωμάτων είναι πολύ μεγάλος. Τα παράσιτα είναι τόσο πονηρά που μπορούν να κρύψουν την ύπαρξή τους μιμούμενα συμπτώματα ευρέως διαδεδομένων ασθενειών. Γι' αυτό και οι ειδικοί συνιστούν σε όσους έχουν "δημοφιλείς" ασθένεις και τα παραδοσιακά φάρμακα δεν τους βοηθούν, να κάνουν καθαρισμό απ' τα παράσιτα.
*
Συμπτώματα ύπαρξης παρασίτων στις γυναίκες: πόνοι, φλεγμονή στις ωοθήκες, επώδυνες έμμηνες ρύσεις (με αίμα), κούραση, διαταραχή του έμμηνου κύκλου. Στη συνέχεια σταδιακά αναπτυσσόμενο ίνωμα, μύωμα, ινοκυστική μαστοπάθεια, φλεγμονή των επινεφριδίων, της ουροδόχου κύστης και των νεφρών.
*
Συμπτώματα ύπαρξης παρασίτων στους άντρες: προστατίτιδα, σεξουαλική ανικανότητα και στη συνέχεια αδένωμα, κυστίτιδα, άμμος και πέτρες στα νεφρά, στην ουροδόχο κύστη. Λόγω της μόλυνσης είναι δυνατόν να δημιουργηθούν ψυχολογικά προβλήματα.
*
Δυσκοιλιότητα. Οι ελμίνθες, λογω του σχήματος και των διαστασεών τους μπορούν να φράξουν τα έντερα.
*
Ευκοιλιότητα. Μια σειρά από παράσιτα, ειδικά τα πρωτόζωα, εκκρίνουν ορμονοειδείς ουσίες που προκαλούν την απώλεια του νατρίου και των χλωριδίων. Αυτό, με τη σειρά του, προκαλεί ευκοιλιότητα. Οπότε η ευκοιλιότητα, σε περίπτωση μόλυνσης με παράσιτα, είναι αποτέλεσμα της δράσης των παρασίτων και όχι της προσπάθειας του οργανισμού ν' απαλλαγεί απ' τη μόλυνση ή της κακής διατροφής.
*
Σκωληκοειδίτιδα. Στους αρρώσους που πέρασαν οξεία σκωληκοειδίτιδα, στην απομακρυσμένη σκωληκοειδίτιδα μετά από ανάλυση ανακαλύπτονται παράσιτα στο 27% των περιπτώσεων. Τα παιδιά χειρουργούνται 25% πιο συχνά απ' ό,τι οι μεγάλοι, και είναι πιο συχνά μολυσμένα με ελμίνθες απ' ό,τι οι μεγάλοι.
*
Ακόμα μεγαλύτερο ποσοστό μόλυνσης με ελμίθες στη σκωληκοειδίτιδα (85%) διαπίστωσε ο καθηγητής Μοσκβίν ξεπλένοντας το περιεχόμενο της απομακρυσμένης σκωληκοειδίτιδας παιδιών, που χειρουργήθηκαν λόγω οξείας σκωληκοειδίτιδας. Παρεμπιπτόντως, σε όλες αυτές τις περιπτώσεις η προκαταρκτική εξέταση των περιττωμάτων για ύπαρξη αυγών παρασίτων ήταν αρνητική.
*
Αέρια και φούσκωμα. Μια σειρά από παράσιτα ζει στο πάνω λεπτό έντερο, όπου η φλεγμονή που προκαλούν οδηγεί σε φούσκωμα και δημιουργία αερίων. Το πρόβλημα μπορεί να επιδεινώνεται κατά την κατανάλωση δύσπεπτων τροφών. Το συνεχές φούσκωμα των οργάνων που βρίσκονται στην κοιλιακή χώρα είναι συχνά ένδειξη της ύπαρξης παρασίτων. Τα διάφορα αυτά γαστρεντερικά συμπτώματα μπορούν να εκδηλώνονται για πολλούς μήνες ή ακόμα και χρόνια, αν δε διώξουμε τα παράσιτα απ' τον οργανισμό.
*
Γαστρεντερικά συμπτώματα. Τα παράσιτα μπορούν να ερεθίζουν και να προκαλούν φλεγμονή στα τοιχώματα των εντέρων, κάτι που οδηγεί σε μια σειρά από γαστρεντερικά συμπτώματα και την ανεπαρκή απορρόφηση των απαραίτητων θρεπτικών συστατικών, ειδικά των λιπών.
*
Πόνοι στις κλειδώσεις και στους μυς. Είναι γνωστό πως τα παράσιτα μπορούν να μετακινούνται μέσα στον οργανισμό με σκοπό να βρουν καλύτερα μέρη για τη διαβίωσή τους, όπως για παράδειγμα το υγρό των κλειδώσεων και οι μύες. Όταν συμβαίνει κάτι τέτοιο, ο άνθρωπος νιώθει πόνους οι οποίοι συχνά θεωρούνται πως έχουν σαν αιτία αρθρίτιδα. Οι πόνοι και οι φλεγμονές των κλειδώσεων και των μυών είναι επίσης αποτέλεσμα του τραυματισμού των ιστών που προκαλούν ορισμένα παράσιτα, είτε της αντίδρασης του οργανισμού στην παρουσία τους.
*
Εωζινοφιλία. Η ύπαρξη παρασίτων ενεργοποιεί τις ανοσοποιητικές και αμυντικές αντιδράσεις του οργανισμού. Ένδειξη ενεργοποίησης του κυτταρικού ανοσοποιητικού συστήματος είναι η αύξηση του αριθμού των εωζινόφιλων (σίγουρη ένδειξη ύπαρξης ελμινθών) και η αύξηση της ποσότητας της immunoglobulin E.
*
Προβληματικό δέρμα. Τα εντερικά παράσιτα μπορούν να προκαλέσουν κνίδωση, έκζεμα και άλλες δερματοπάθειες αλλεργικού χαρακτήρα.
*
Πληγιάσματα του δέρματος, όγκοι, πρηξίματα μπορούν μπορούν να οφείλονται σε παρουσία πρωτόζωων.
*
Αναιμία. Μερικά είδη εντερικών παρασίτων προσκολλώνται στη βλεννογόνο μεμβράνη του εντέρου και απορροφούν τα θρεπτικά συστατικά απ' τον "οικοδεσπότη" τους. Αν είναι πολλά, μπορούν να προκαλέσουν αρκετή απώλεια αίματος, κάτι που με τη σειρά του προκαλεί αναιμία. Αναιμία προκαλεί η τριχομονάδα και άλλα μικροπαράσιτα, που τρέφονται με κύτταρα του αίματος.
*
Κοκκιώματα. Τα κοκκιώματα είναι ογκοειδείς μάζες που περιβάλλουν τα κατεστραμμένα αυγά των παρασίτων. Συνήθως αναπτύσσονται πάνω στα τοιχώματα του λεπτού και του παχέως εντέρου, αλλά μπορεί να δημιουργηθούν και στους πνεύμονες, το συκώτι, τη μήτρα.
*
Νευρώσεις. Τα προϊόντα του μεταβολισμού και οι τοξικές ουσίες των παρασίτων μπορούν να ερεθίσουν το κεντρικό νευρικό σύστημα.
*
Η ανησυχία και οι νευρικότητα συχνά είναι αποτέλεσμα της μόλυνσης με παράσιτα. Πολλοί άνθρωποι ισχυρίζονται πως μετά το τέλος των προγραμμάτων καθαρισμού έγιναν πολύ πιο ισορροπημένοι και ανεκτικοί.
*
Διαταραχές του ύπνου. Το συχνό ξύπνημα στη μέση της νύχτας, ειδικά μεταξύ 1 και 5 το πρωί, μπορεί να είναι αποτέλεσμα των προσπαθειών του οργανισμού ν' απαλλαγεί απ' τις τοξικές ουσίες που αποβάλλουν τα παράσιτα μέσω του συκωτιού. Βιορυθμικά, οι ώρες αυτές της νύχτες κυβερνώνται απ’ το συκώτι. Οι διαταραχές του ύπνου μπορούν επίσης να προκληθούν απ' τη νυχτερινή έξοδο μερικών παρασίτων απ' το πίσω άνοιγμα, κάτι που προκαλεί δυσάρεστη αίσθηση και φαγούρα. Μία απ' τις βασικές αιτίες των αιμοροίδων είναι η ανάπτυξη παρασίτων (νηματοσκωλήκων) κάτω απ' τη βλεννογόνο μεμβράνη του ορθίου τμήματος του παχέως εντέρου.
*
Τρίξιμο δοντιών. To τρίξιμο των δοντιών, το σφίξιμό και η τριβή τους συνοδεύουν συχνά τη μόλυνση με παράσιτα. Τα συμπτώματα αυτά είναι ιδιαίτερα έντονα σε παιδιά που κοιμούνται. Μπορεί να είναι η αντίδραση του νευρικού σύστηματος στο εξωτερικό ερέθισμα.
*
Χρόνια κούραση. Τα συμπτώματα της χρόνιας κούρασης περιλαμβάνουν αδυναμία και παράπονα για γριπποειδείς καταστάσεις. Μπορεί να προκληθούν από παράσιτα, τα οποία προκαλούν αναιμία, δηλητηρίαση, ανεπάρκεια θρεπτικών συστατικών στον οργανισμό (πρωτεϊνών, υδατανθράκων, λιπών και ειδικά των βιταμινών Α και Β12).
*
Ισχυρές ενδείξεις της παρουσίας παρασίτων στον οργανισμό μπορούν να είναι και οι εξής: αύξηση του σωματικού βάρους, υπερβολική πείνα, απώλεια βάρους, άσχημη γεύση στο στόμα και άσχημη αναπνοή, σπυριά, ημικρανίες.

Οι παραπάνω πληροφορίες πάρθηκαν από εγχώρια και ξένα ιατρικά βιβλία.

Ρωτήστε εδώ για περισοτερα: e-mail: danyar9@gmail.com

Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου 2010

Η ενεργοπληροφοριακή δομή του ανθρώπου


Η κλινική ιατρική για πολλούς αιώνες θεράπευε μόνο το φυσικό σώμα, δίνοντας προφανώς ανεπαρκή προσοχή στην ψυχή του ανθρώπου. Η υλική προσέγγιση στον ασθενή έπαιξε το θετικό της ρόλο, έδωσε τη δυνατότητα πιο βαθειά και με λεπτομέρειες να μελετηθούν τα όργανα και τα συστήματα λειτουργίας του ανθρώπινου οργανισμού. Η απουσία των εξίσου βαθιών ερευνών του ανθρώπου σε πνευματικό επίπεδο, άρχισε όλο και πιο συχνά να οδηγεί τους σκεπτόμενους επιστήμονες όλων των χωρών σε αδιέξοδο. Η εμφάνιση των ανεξήγητων οικουμενικών επιδημιών που αφυδατώνουν τους πνεύμονες, το λάρυγγα, την καρδιά, η εξάπλωση νέων ειδών ψυχολογικών, εγκεφαλικών και υπνωτικών ασθενειών, όπως επίσης και διαφόρων ειδών ιωδών λοιμών. Οι επιστήμονες κατάφεραν να αποδείξουν την ιδιότητα των ιών να αλλάζουν «συνειδητά» τη δομή τους, βέλτιστα να προσαρμόζονται στις νέες συνθήκες και να μεταδίδουν αυτές τις ιδιότητες στις επόμενες γενιές, ανάλογα με την ιδιαιτερότητα των αλλαγών, που συμβαίνουν στο περιβάλλον. Για παράδειγμα, ήδη υπάρχουν μερικά είδη του AIDS, αυξήθηκε η ποσότητα των ιών της ηπατίτιδα από 4 έως 10.

Δεν είναι απλά τα πράγματα και στην θεραπεία. Σήμερα, βάσει της στατιστικής, πάνω από 75% των θανατηφόρων περιπτώσεων είναι χρόνιες ασθένειες. Ασθένειες αυτού του είδους η κλασσική ιατρική δεν είναι σε θέση ούτε να τις θεραπεύσει, ούτε και να τις αποτρέψει, διότι οι ρίζες αυτών των ασθενειών διαφεύγουν στο βάθος των λεπτών ενεργειακών σωμάτων και ενέργο-πληροφοριακών διαδικασιών. Για να βγει απ’ αυτό το αδιέξοδο, η ιατρική πρέπει να ενσωματώσει στη στρατηγική της θεραπείας τις νέες ενέργο-πληροφοριακές προσεγγίσεις.

Είναι ήδη επιστημονικά αποδεδειγμένη η πραγματικότητα επίδρασης της μεταφοράς πληροφοριών. Απλό παράδειγμα – διάβασμα προσευχών πάνω από το νερό. Η παρουσία της πληροφορίας παθολογικού χαρακτήρα στη δομή του πεδίου του ανθρώπου οδηγεί στην εμφάνιση ασθενειών στο φυσικό σώμα. Για παράδειγμα, η εισαγωγή της αρνητικής πληροφορίας από τον μάγο, οδηγεί τελικά στη διατάραξη της υγείας στο φυσικό πλάνο, έτσι ακριβώς δουλεύουν τέτοια αρνητικά προγράμματα όπως μάτιασμα, κατάρα, ψυχοτροπικό όπλο κλπ. Και εάν τώρα επιστρέψουμε στις χρόνιες ασθένειες, τότε γίνεται ξεκάθαρο ότι οποιαδήποτε χρόνια ασθένεια είναι διαταραχή, προερχόμενη από την εισβολή της αρνητικής πληροφορίας στις λεπτές δομές του πεδίου του ανθρώπου και η παραμονή της εκεί για πολλά χρόνια. Σημειωτέον, η προσωπική πληροφορία για τον άνθρωπο κατευθείαν συνδέεται με το Διάστημα.