Σελίδες

Κυριακή 7 Μαρτίου 2010


Φυσικά προϊόντα για ομορφιά & ευεξία


Σε ολόκληρο τον πλανήτη όλο και περισσότερο συνειδητοποιούμε ότι οι επιλογές μας επηρεάζουν τα επίπεδα υγείας και την ποιότητα της ζωής μας. Αντιλαμβανόμαστε ότι πολλά από αυτά που επηρεάζουν αρνητικά την υγεία μας, μπορούν θα τεθούν κάτω από τον έλεγχό μας. Βιομηχανικά επεξεργασμένες τροφές και εδάφη μειωμένης περιεκτικότητα σε στοιχεία λόγω εντατική καλλιέργειας, καθιστούν εξαιρετικά δύσκολη μια ισορροπημένη διατροφή που να παρέχει τα σωστά επίπεδα των βασικών θρεπτικών ουσιών που έχει ανάγκη ο οργανισμός για να επιβιώσει.

Η τροφή που καταναλώνουμε μπορεί όχι μόνον να είναι ελλιπής σε διατροφικά στοιχεία, αλλά πολλές τροφές περιέχουν και πρόσθετα τα οποία έχει αποδειχθεί ότι είναι εξαιρετικά επιβλαβή. Η ρύπανση και άλλοι περιβαλλοντικοί παράγοντες είναι ακόμη ένας λόγος που επιβάλει την αυξημένη παροχή θρεπτικών ουσιών στον οργανισμό μας. Η λήψη θρεπτικών συμπληρωμάτων διατροφής είναι μόνον ένας από τους τρόπους που μπορείτε να εξασφαλίσετε την πρόσληψη σημαντικών διατροφικών στοιχείων και να διατηρήσετε και να διαφυλάξετε την υγεία σας. Τα συμπληρώματα είναι μία πρακτική λύση που εξασφαλίζει καθημερινά εσάς και την οικογένειά σας όσον αφορά την πρόσληψη θρεπτικών ουσιών βασικών για την υγεία και την ευεξία.

Η ηθική δέσμευσή μας για υψηλής ποιότητας φυσικά προϊόντα, ειδικά σχεδιασμένα να υποστηρίζουν τον οργανισμό και τις ζωτικές λειτουργίες του και απολύτως αγνά, είναι εμφανής σε οτιδήποτε σας προσφέρουμε.

Εστιάζουμε στην αγνότητα της πρώτης ύλης όπως επίσης και στην διαδικασία παραγωγής. Χρησιμοποιούμε αποκλειστικά και μόνον τις πρωτοποριακές κάψουλες Trufil οι οποίες περιέχουν 100% ενεργά συστατικά. Η σειρά των προϊόντων μας στην πλειονότητα της (εκεί όπου τα συστατικά που εμπεριέχονται είναι μόνον φυτικά) είναι εγκεκριμένη από την Vegan Society. Χρησιμοποιούμε αυστηρά και μόνον φυσικά παραγόμενο Συνένζυμο Q10 – σε καμία περίπτωση δεν χρησιμοποιούμε συνθετικό.

Τα Γαλαζοπράσινα Φύκια μας ευδοκιμούν στην Λίμνη Άνω Κλάμαθ στο Όρεγκον των Ηνωμένων Πολιτειών. Η Λίμνη Κλάμαθ είναι η καθαρότερη και απόλυτα μη μολυσμένη λίμνη στον πλανήτη. Η λίμνη αυτή προσφέρει την πληρέστερη σε συστατικά και πλέον άμμεσα βιοδιαθέσιμη τροφή στον κόσμο.Σε αντίθεση με άλλους οι οποίοι καταψύχουν τα Φύκια, εμείς χρησιμοποιούμε την μοναδική στον κόσμο– κατοχυρωμένη με Δίπλωμα Ευρεσιτεχνίας – Διαδικασία «Βιοενεργού Αφυδάτωσης®» εξασφαλίζοντας με τον τρόπο αυτό την ιδανικότερη συντήρηση και την μέγιστη διατροφική αξία των Φυκιών μας και καθιστώντας τα αυτομάτως ασυγκρίτως ανώτερα από οποιοδήποτε άλλο παρεμφερές διαθέσιμο είδος.

Εκτιμάμε την εμπιστοσύνη σας, και για τον λόγο αυτό συνεχίζουμε να σας παρέχουμε κατ΄αποκλειστικότητα προϊόντα εξαιρετικής ποιότητας που συμβάλλουν ενεργά στην διατήρηση και την αναβάθμιση της ευεξίας, υγείας και ζωτικότητας, την διαχείριση του βάρους και την ομορφιά, χρησιμοποιώντας μόνον απόλυτα φυσικά συστατικά και μεθόδους.

ΦΥΚΙΑ (ALGAE)

Η καλύτερη διατροφή από την φύση

Τα Γαλαζοπράσινα Φύκια από την Λίμνη Άνω Κλάμαθ θεωρούνται ως η πλέον ισορροπημένη τροφή της Φύσεως. Τα Φύκια βρίσκονται στην βάση της τροφικής αλυσίδας. Έτσι ο οργανισμός αναγνωρίζει εύκολα τις θρεπτικές ουσίες των Φυκιών ως τροφή και τις αφομοιώνει άμμεσα. Είναι ένα πολύ περιεκτικό θρεπτικό στοιχείο και σχεδόν όλα τα συστατικά που περιέχονται στα Φύκια άμμεσα μεταβολιζόμενα μετατρέπονται από τον οργανισμό τάχιστα
σε Ενέργεια.

Γραμμάριο προς γραμμάριο, είναι μία εξαιρετικά πλούσια και καθαρή πηγή βασικών θρεπτικών ουσιών, η οποία περιέχει περισσότερο από 60% Πρωτεϊνη. Είναι πλούσια σε Βήτα Καροτίνη (Προβιταμίνη Α) πολύτιμη αντιοξειδωτική ουσία, καθώς επίσης και σε Βιταμίνη Β12. Είναι τροφή άριστη για χορτοφάγους και μη. Είναι εξαιρετικά εύπεπτη τροφή και απόλυτα αφομοιώσιμη και περισσότερο από όλα: προέρχεται κατ’ ευθείαν από την Φύση - Δεν είναι συνθετική!

Βασικά πλεονεκτήματα:
• Είναι μία από τις περιεκτικότερες και αποδοτικότερες σε θρεπτικά στοιχεία διατροφική πηγή της Φύσεως.
• Γραμμάριο προς γραμμάριο παρέχει ένα ευρύ φάσμα θρεπτικών συστατικών στα οποία περιλαμβάνονται Βιταμίνες, Μέταλλα, Αντιοξειδωτικά, Πρωτεϊνες, Αμινοξέα, Λιπαρά οξέα και Νευροπεπτίδια.
• Τα Φύκια της AquaSource είναι φρέσκα και ποτέ κατεψυγμένα – διατηρώντας κατ’ αυτόν τον τρόπο το μέγιστο των θρεπτικών στοιχείων που περιέχουν.
• Διαθέσιμα σε εύκολη στην χρήση πρωτοποριακή κάψουλα Trufil από 100% ενεργά συστατικά.
• Είναι άριστη φυσική πηγή Βιταμίνης Β12, Βιταμίνης C και Βιταμίνης Β5
• Εξαιρετικά καλή φυσική πηγή Βιταμίνης Ε
• Εξαιρετικά καλή φυσική πηγή Βήτα Καροτίνης (Προβιταμίνης Α).