Σελίδες

Σάββατο 12 Ιουνίου 2010

Βασικές ασθένειες

Ας ξεκινήσουμε από την καρδιά. Τελείωσε την εποχή των Ιχθύων, η εποχή της περάτωσης, των βάσανων και των επανορθώσεων, και ξεκίνησε η εποχή του Υδροχόου η εποχή της δημιουργικής ανάπτυξης. Σε αυτή την εποχή υπερισχύουν οι ενέργειες, που ενεργοποιούν τα τσάκρα της καρδιάς, και τα τσάκρα της ψυχής. Σύμφωνα με τους νόμους της ανάπτυξης – πρώτα πρέπει να ανοίξει το 4ο τσάκρα της καρδιάς που πραγματοποιεί κανάλι επικοινωνίας με το Σύμπαν, με τα πιο υψηλά Συμπατικά επίπεδα. Εάν το τσάκρα είναι ανοιχτό, ο άνθρωπος έχει την εμπνευσμένη δημιουργία, τη τάση προς ανάπτυξη και γνώσης και η ζωή του είναι γεμάτη ελπίδα και αγάπης. Ένας τέτοιος άνθρωπος νιώθει ικανοποίηση σε αυτό το στάδιο της κατανόησης του κόσμου.
Το τσάκρα συσχετίζεται με το φυσικό όργανο - καρδιά. Εκτός από αυτό, το τσάκρα πραγματοποιεί τη θανάσιμη αμαρτία - υπερηφάνεια, μια αμαρτία πολύ σημαντική, δεδομένου ότι είναι στην πρώτη θέση στη λίστα αμαρτιών. Εάν κάποιος έχει αυτή την ιδιότητα, σημαίνει να έχει ένα ενεργειακό μπλόκο στην καρδιά.
Αλλά τώρα ας συζητήσουμε για τις Βασικές ασθένειες του καρδιαγγειακού συστήματος, τους πνευματικούς του λόγους και τις μεθόδους αποβολής τους.
Η Καρδιά είναι ο προφήτης, εκεί βρίσκεται ο συναισθηματισμός, επομένως δεν θα σας εξαπατήσει. Κάθε καρδιακή ασθένεια έχει τους πνευματικούς της λόγους. Οι βαριές, χαμηλές δονήσεις βρίσκουν ανάλογες δονήσεις στην καρδιά σας, οι λεπτές δονήσεις προσελκύονται στις λεπτές δονήσεις. Σκληρότητα, ακαρδία, «καρδιά από πέτρα», «δεν έχει καρδιά», έτσι χαρακτηρίζονται οι σχέσεις, η ενεργειακή ανταλλαγή μεταξύ των ανθρώπων.
Η πιο εκτεταμένη καρδιακή παθολογία είναι η ΑΡΤΗΡΙΟΣΚΛΗΡΩΣΗ των καρδιακών αγγείων. Η αιτία είναι η στασιμότητα των συγκινήσεων (κυρίως αρνητικών), «συναισθηματικό έλος», η απουσία ευτυχίας στη ζωή. Οι αρτηρίες βαθμιαία μπλοκάρονται και ζημιώνεται η τροφοδότηση του καρδιακού μυός (μυοκαρδίου). Και ο άνθρωπος αναζητεί λύση όχι σε μια αλλαγή στη σχέση του με τη ζωή, αλλά προσπαθώντας να τον λυπηθούν εκείνοι που τον περιβάλλουν, μέσω «πνευματικού βαμπιρισμού», το οποίο επιδεινώνει την έλλειψή της πνευματικότητας και εγωισμού του.
ΑΡΤΗΡΙΟΣΚΛΗΡΩΤΙΚΗ ΚΑΡΔΙΑΣΚΛΗΡΩΣΗ - επαναλαμβανόμενες οργανικές αλλαγές μυοκαρδίου - εμφανίζονται μετά από τα συναισθηματικά χτυπήματα στη ζωή, που αντιλαμβάνονται από τον άνθρωπο πολύ έντονα και συσσωρεύονται, «βρίσκονται στην καρδιά» ως βαρύ φορτίο. Και ως αποκορύφωμα της συσσώρευσης των συναισθημάτων και του πλεονάσματός τους – το ΜΥΟΚΑΡΔΙΑΚΟ ΕΜΦΡΑΓΜΑ.
Αλλά υπάρχει επίσης και κάτι διαφορετικό, κάτι που παραμένει μετά από το έμφραγμα, η STENOCARDIA - το αποτέλεσμα της απουσίας της αντοχής στις ανθρώπινες σχέσεις . Καμία πλευρά δεν θέλει να αλλάξει.
Αλλά και σε ποιον δεν είναι γνωστοί διαφορετικοί καρδιακοί πόνοι στο αριστερό μέρος του στήθους! Υπάρχουν πολλές ποικιλίες πόνων: ο πόνος σουβλίζει, διαπερνά, επιμένει, πιέζει - επειδή ο άνθρωπος στενοχωριέται για το γεγονός ότι έκανε λάθος, ήταν άκαρδος με τους συγγενείς τους και δεν το πρόσεξε, αλλά το πρόσεξε η ψυχή του. Μπορεί να το έχει προσέξει αλλά δεν θέλει να το αναγνωρίσει - η υπερηφάνεια του δεν τον αφήνει – και ο άνθρωπος κρατά αυτό το συναίσθημα της δυσαρέσκειας στην καρδιά, χωρίς να επιθυμεί να υποκύψει στη μεταμέλεια.

ΚΑΡΔΙΑΛΓΙΕΣ – πόνοι στην καρδιά λόγω μεγάλης στενοχώρια στις σχέσεις με τους γονείς, με τα παιδιά, με τους συζύγους, με τους αγαπημένους…, όταν ο άνθρωπος φορτώνει την καρδιά του με πάθη για πολλά χρόνια.
Η ΔΙΑΤΑΡΑΧΗ του ΚΑΡΔΙΑΚΟΥ ΡΥΘΜΟΥ - όταν η σχέση με τους ανθρώπους εξαρτάται από τη διάθεση.
ΤΡΕΜΟΦΕΓΓΙΣΜΑ ΤΟΥ ΚΟΛΠΟΥ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ - διπροσωπία στις σχέσεις με τους ανθρώπους.
ΤΑΧΥΚΑΡΔΙΑ - αψιθυμία, τραχύτητα.
ΥΠΕΡΣΥΣΤΟΛΗ – ασταθής χαρακτήρας, φόβος των συγκρούσεων, και στην καρδιά - θύελλα, μια λάβα που βράζει.
ΣΥΝΔΡΟΜΟ ΔΥΣΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ – δειλία, καρδιά που έχει σβήσει και δεν αγαπά πια.
ΜΥΟΚΑΡΔΙΤΙΔΑ - δηλητηρίαση της καρδιάς από το κακό μας, απέχθεια προς τους άλλος ανθρώπους.
ΚΑΡΔΙΑΚΟΝ ΝΟΣΗΜΑ - εγωισμός, καρμική σταθερή ατέλεια (από την προηγούμενη ζωή), και εγωισμός που έχει αποκτηθεί από αυτή τη ζωή .
ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΟ - προσανατολισμός του ατόμου στο σύγχρονο κόσμο για τα υλικά αγαθά. Η στενοχώρια ότι δεν μπορεί να τα αποκτήσει και σαν αποτέλεσμα προσπαθειών να λυθούν τα προβλήματα – νευρικός κλονισμός και αιμορραγία στον εγκέφαλο. Εδώ ο άνθρωπος δεν αλλάζει τίποτα αρκεί μόνο να επιζήσει.
ΘΡΟΜΒΩΣΗ ΑΓΓΕΙΩΝ - απροθυμία του ανθρώπου να παραδεχτεί την πραγματικότητα και ένας σταθερός περιορισμός από την προσδοκία των προβλημάτων.
Η εκδήλωση του ΚΑΡΔΙΑΚΟΥ ΜΠΛΟΚΟΥ - με την αναισθησία στην εγκαρδιότητα, όταν η καρδιά έχει απομονωθεί από τον κόσμο, ζει στο κελί, και έχει σταματήσει η κίνηση της ζωτικότητας κατά μήκος των καναλιών.
Η επόμενη ομάδα καρδιαγγειακών παθήσεων - αρτηριακή πίεση
ΥΠΕΡΤΟΝΙΑ – ο άνθρωπος καταπιέζει κάποιον ηθικά.
ΥΠΟΤΟΝΙΑ - εάν ο άνθρωπος δεν είναι ικανός για βουλητική δράση λόγω των μικρών ενεργειακών αποθεμάτων του, αλλά ο εσωτερικός του κόσμος απαιτεί την ανύψωση, ο άνθρωπος καταπιέζει τους συγγενής - φωνάζει στο σύζυγο, και έπειτα κλαίει από την αδυναμία, ή θα χτυπήσει το παιδί, βγάζοντας έξω τα παράπονα του.
ΑΝΑΙΜΙΕΣ - αποτέλεσμα της ταπείνωσης από τους στενούς συγγενείς.
ΜΕΙΩΣΗ των ΛΕΥΚΩΝ ΚΥΤΤΑΡΩΝ ΑΙΜΑΤΟΣ – απάρνηση των συγγενών αίματος.
ΕΞΑΝΘΗΜΑΤΙΚΟΣ ΠΥΡΕΤΟΣ - ηθική λάσπη στις ξεχωριστές πτυχές ζωτικής σημασίας. Φόβος ότι κάποιος θα μπει μέσα στη ψυχή.

ΔΕΡΜΑΤΙΤΙΔΑ - βαθιά αρρώστια του δέρματος - υπερκόπωση, απώλεια πνευματικής σύνδεσης με τους συγγενείς.
ΕΡΕΘΙΣΜΑ lupus erythematosus- αθεράπευτη ασθένεια - το αποτέλεσμα των σημαντικών και μακροπρόθεσμων διαταραχών στην πνευματική ζωή. Απώλεια πνευματικής σύνδεσης με τον κόσμο που συσχετίζεται με την καθυστέρησή, αποτυχία στην ανάπτυξης σχετικά με την απώλεια ζωτικών δυνάμεων.
ΡΕΥΜΑΤΙΣΜΟΣ - απουσία ευελιξίας, ακαρδία στις σχέσεις με τους ανθρώπους.
ΑΣΘΕΝΕΙΑ REUTERS – αγένεια, σκληρότητα στα ζωτικά θέματα – η αρρώστια επιτίθεται στα μάτια, τις αρθρώσεις, και τα όργανα του ουροποιητικού συστήματος.
ΑΥΧΕΝΑΣ - παρουσιάζεται στον άνθρωπο, ο οποίος συνεχίζει να έχει «στο λαιμό του» προβλήματα, τα οποία δεν θέλει να ξεφορτωθεί για πολλά χρόνια.
ΟΣΤΕΟΧΟΝΔΡΩΔΗΣ ΣΤΙΘΟΥΣ - φόβος του πλήγματος στην πλάτη, αναμονή της προδοσίας.
ΟΣΦΥΙΚΟΣ – ο άνθρωπος υπερφορτώνει τον εαυτό του και εργάζεται υπερβολικά.
ΚΟΚΚΥΞ – ΙΕΡΟΝ ΟΣΤΟΥΝ - ο λόγος για ΟΣΤΕΟΧΟΝΔΡΩΔΗ και τις επίπονες εκδηλώσεις του είναι τα οικονομικά προβλήματα. Ο πόνος εκδηλώνεται εδώ όταν ο άνθρωπος έχει οικονομικές αποτυχίες, είναι άτυχος και αδέξιος στα οικονομικά θέματα.

ΓΑΣΤΡΕΝΤΕΡΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ (ΓΣ)
Οι πνευματικοί λόγοι για την ασθένεια ΓΣ συνδέονται με τις διαδικασίες της χώνευσης. Εμείς οι ίδιοι λέμε συχνά «η δουλειά μου προκαλεί εμετό», «αυτός δηλητηρίασε τη ζωή μου», «δεν χωνεύω αυτόν τον άνθρωπο»… - και δεν υποψιαζόμαστε πόσο κοντά βρισκόμαστε στη Μεγάλη Αλήθεια.
ΓΑΣΤΡΙΤΙΔΑ - αναπτύσσεται, όταν ο άνθρωπος δεν μπορεί να «χωνέψει» τον κόσμο γύρω του και τις συνθήκες που ο ίδιος έχει δημιουργήσει τοποθετώντας τον εαυτό του υψηλότερα από τους άλλους εξαιτίας της πνευματικής του αηδίας.
Η ΔΙΑΤΑΡΑΧΗ της κινητικής λειτουργίας του ΓΣ - ΔΥΣΚΗΝΙΣΙΑ, ΔΥΣΠΕΠΣΙΑ, ΔΥΣΚΟΙΛΙΟΤΗΤΑ - όταν ο άνθρωπος επίμονα, παρά την κοινή λογική και την «εσωτερική φωνή» δεν θέλει να ελευθερωθεί από κάτι ή κάποιον, που υπάγεται στις εξωτερικές επιρροές.
ΦΛΕΜΟΝΗ ΟΙΣΟΦΑΓΟΥ - όταν οι άνθρωποι αγαπούν υπερβολικά τις καυτές αισθήσεις (τρόφιμα, θεάματα, σχέσεις…)
ΕΛΚΟΣ δωδεκαδαχτύλου και στομαχιού - είναι το αποτέλεσμα της καυστικής φύσης του χαρακτήρα του ανθρώπου όσον αφορά τους άλλους πολύ έντονες αντιδράσεις στα λόγια και πράξεις των άλλων.
ΣΥΚΩΤΙ – το εργαστήριο του σώματος, 26 χημικές αντιδράσεις ανά δευτερόλεπτο, όλες οι τοξίνες του οργανισμού περνούν μέσω αυτού. Στο βίο-πεδίο του ανθρώπου συσσωρεύονται ο φθόνος και η έχθρα ενώ στη χοληδόχο κύστη, η οξυθυμία.
ΔΥΣΚΗΝΙΣΙΑ ΧΟΛΗΔΟΧΟ ΚΥΣΤΗ - οξυθυμία στην καθημερινή ζωή.
ΚΥΣΤΙΤΙΔΑ - οξυθυμία στις σχέσεις με τους ανθρώπους.
ΠΕΤΡΕΣ ΣΤΗ ΧΟΛΗΔΟΧΟ ΚΥΣΤΗ - υπερβολική οξυθυμία.
ΟΞΕΙΑ ΗΠΑΤΙΤΙΔΑ (ασθένεια Botkin) - το αποτέλεσμα του θυμού γενικά και της κακής δυσπιστίας στο συγκεκριμένο ζωτικό πρόβλημα.
Η ΚΥΣΤΗ του ΣΥΚΩΤΙΟΥ - διαμορφώνεται πάντα χωρίς να το προσέξει ο άνθρωπος και χωρίς να καταλάβει τις αίτιες της. Η αρρώστια εμφανίζεται, εάν ο άνθρωπος έχει προδώσει τη φιλία από φθόνο ή ζήλια και ο ίδιος παρέμεινε με ένα συναίσθημα προσβολής.
ΠΑΓΚΡΕΑΤΙΤΙΔΑ - η παθολογία του παγκρέατος, είναι αποτέλεσμα των ανθρώπινων ιδιοτήτων του εγωισμό και αυτοεκτίμησης. Ο άνθρωπος δεν είναι ευχαριστημένος με τον τρόπο που τον αντιμετωπίσουν οι άλλοι, που δεν εκτιμούν την αξία του, τα υλικά του πλούτη και δεν τον αγαπούν αρκετά.
ΠΕΤΡΕΣ ΣΤΑ ΝΕΦΡΑ - ακόμα οι ίδιες προσβολές και η διάρκεια παραμονής των. Και οποιαδήποτε νέα προσβολή ή η συσσώρευσή των εκφράζεται με νεφρικούς κολικούς.
ΑΣΘΕΝΕΙΕΣ ΓΕΝΕΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ
ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΛΕΥΚΩΝ ΣΥΜΑΔΙΩΝ - μελαγχολία (δηλ. η ακραία κατάσταση επιθυμίας) για το φίλο, για τον άνδρα που οπωσδήποτε πρέπει να είναι δίπλα, πάντοτε …Σου αξίζει όμως;
ΕΝΔΟΜΗΤΡΙΩΣΕΙΣ – σκέψεις για το εάν το παιδί είναι η δεν είναι απαραίτητο, εάν πρέπει να αναληφθεί τέτοια ευθύνη η είναι καλύτερα να διασκεδάσει κανείς τη ζωή του…
ΦΛΕΓΜΟΝΗ ΩΟΘΗΚΩΝ - ο μόνιμος φόβος της ανεπιθύμητης εγκυμοσύνης που καμιά φορά μπορεί να γίνει η αιτία της στείρωσης
MYOMA της ΜΗΤΡΑΣ – προσβολή σχετικά με τον άνθρωπο σου (για οποιουσδήποτε λόγους).
ΙΝΩΜΑ ΜΉΤΡΑΣ - όταν το παράπονο για το σεξουαλικό σύντροφο μετατρέπεται σε μια σταθερή οξυθυμία.
ΚΥΣΤΕΙΣ των ΩΟΘΗΚΩΝ - προδοσία φυσική ή ακόμα και διανοητική.
ΣΤΕΙΡΟΤΗΤΑ - τιμωρία για τις εκτρώσεις σε αυτή και προηγούμενη ζωή. Μεταφέρεται καρμικά.
ΔΙΑΒΡΩΣΗ του λαιμού της μήτρας - αποτέλεσμα της εριστικής φύσης. Αυτή η ασθένεια μπορεί να στερεωθεί γενετικά.
ΠΡΟΣΤΑΤΙΤΙΔΑ – ο λόγος - η αντίδραση της σεξουαλικής διέγερσης για οποιαδήποτε γυναίκα, χωρίς περαιτέρω φυσική πραγματοποίηση. Είναι μερικές φορές παθητικής φύσεως, αναγνωρίζεται αργά και οδηγεί στο ΑΔΕΝΩΜΑ του προστάτη. Η φύση με αυτό τον τρόπο μας προστατεύει από την αμαρτία της μοιχείας...

Αυτό το άρθρο εξετάζει τις βασικές, τις πιο συνηθισμένες ασθένειες. Εννοείται, ότι υπάρχουν άλλες ασθένειες και οι πνευματικές ρίζες τους, που εξηγούμε στους ασθενείς μας κατά την διαγνωστική και κατά τις συναντήσεις μας που στοχεύουν στη βελτίωση υγείας των ασθενών μας με του μεθόδους της Κοσμοενεργητικής ή από διαφορετικές εσωτερικές τεχνικές και πρακτικές. Στο κέντρο μας γίνονται σοβαρές εργασίες για την ανάπτυξη αυτών των πνευματικών ριζών, για την εξηγήσεις που παρέχονται στους ασθενούς και για τις οδηγίες που δίνουμε για τη διόρθωση των ενεργειακών μπλοκ κρυμμένων στον υποσυνείδητο τους επίπεδο. Ο συντάκτης αυτού του άρθρου εργάζεται πολύ σοβαρά με τους ασθενείς σχετικά με τα καρμικά προγράμματα και επίσης με τους ενεργειακούς κωδικούς του DNA, κάτι, για το οποίο θα συζητήσουμε σε άλλα άρθρα.

Αυτό το άρθρο γράφτηκε χρησιμοποιώντας το υλικό του βιβλίου της Β. Μούχινα «Αρμονία και Υγεία», Μ. 2002.

Καρμική ιατρική


Το άτομο από τη γέννηση του μέχρι και το θάνατο του ολοκληρώνει μια ανταλλαγή ενεργειακών πληροφοριών (κατωτέρω - ΑΕΠ) με το Σύμπαν και τον κόσμο που τον περιβάλλει. Για τη συμμετοχή σε αυτήν την εργασία, ο άνθρωπος έχει το δικαίωμα να χρησιμοποιήσει τη διπλή σύνδεση σε όλες τις κατευθύνσεις και με όλα τα Επίπεδα της Δημιουργίας. Κάθε ένας από μας έχει διαφορετικές ικανότητες σχετικά με αυτή τη ανταλλαγή, αλλά όλοι μας έχουμε αυτές τις ικανότητες. Διευρύνοντας τη συνείδησή μας, λαμβάνουμε τις νέες δυνατότητες για την επαφή με τον Υψηλότερο Λόγο, με τις Ανώτερες Αρχές του Σύμπαντος. Αναχωρώντας για τη Γη, η ψυχή εξασφαλίζει την υποστήριξη ενεργειακών πληροφοριών των πλανητών (ως εκ τούτου η σύνδεση των οργάνων με τους πλανήτες, αστερισμούς και ήλιους), και κάθε ψυχή έχει τον πνευματικό δάσκαλό της, ή στη σύγχρονη διατύπωση – τον Οδηγό της, που της εξασφαλίζει την απαραίτητη ενέργεια και τις πληροφορίες στη ζωή του ανθρώπου, και επίσης πνευματικούς βοηθούς και δασκάλους. Από την ΑΕΠ πραγματοποιείται και η αίσθηση της ζωής του ατόμου. Κάθε μέρα και κάθε ώρα πρέπει να προσπαθούμε να καταλάβουμε τον κόσμο που μας περιβάλει (και τους έμψυχους και τους άψυχους εκπροσώπους του). Σχεδόν σε όλα τα επίπεδα ανάπτυξης του, ο άνθρωπος κατέχει αλλά δεν χρησιμοποιεί πάντα τις δυνατότητές του. Προκειμένου να αποκτήσει πρόσβαση στους ανώτερους κύκλους και επιπλέον να κυβερνήσει, ο άνθρωπος πρέπει πρώτα να τακτοποιήσει τον «μικρό του κόσμο» ή το φυσικό του σώμα. Για αυτό σε μας δίνονται 41 συχνότητες (κανάλια) μέχρι το επίπεδο του Μάγιστρου της Κοσμοενεργητικής. Οι συχνότητες του επιπέδου των Μάγιστρων δίνουν τη δυνατότητα της εξόδου της αναπτυγμένης συνείδησης σε άλλα επίπεδα Δημιουργίας και επαφής με άλλους Κόσμους.
Το Σώμα είναι η μορφή ύπαρξης της ψυχής στη Γη. Κάθε φορά «χτίζεται» αναλογικά «στο πρόγραμμα της άφιξης», δηλ., κάθε φορά είναι διαφορετικό και εξαρτάται από τα καρμικά χρέη, από το βασικό πρόγραμμα. Ο Οργανισμός είναι μια τεράστια «επιχείρηση». Αυτή η επιχείρηση υπάρχει και λειτουργεί σύμφωνα με τους αυστηρούς διαστημικούς νόμους, καταδεικνύοντας στον άνθρωπο την ανάγκη για την τήρησή τους στα θέματα ζωής στη Γη. Είναι οι νόμοι της ανάπτυξη, οργάνωσης, πειθαρχίας, στις απαραίτητες περιπτώσεις - αυτοκαταστροφής (μοιραία ασθένεια) ή αυτοεπανοικοδόμησης (εάν χρειαστεί). Κάθε όργανο συμμετέχει στην ΑΕΠ και συντηρεί τη ζωή του ανθρώπου. Οι νευρικές ίνες είναι οι χορδές, οι αγωγοί των σκέψεων.
Οποιοσδήποτε πόνος ή το εμφανισμένο σύμπτωμα της ασθένειας - είναι το σημάδι, ανακριβής αντίδρασή του, λανθασμένη συμπεριφορά. Όλες οι ασθένειες είναι συνέπεια του απλού αναλφαβητισμού σας.
Η επίσημη ιατρική πάντα αναζητούσε μεθόδους ποιοτικής προληπτικής διαφορετικών ασθενειών, αλλά δεν τους έχει βρει μέχρι τώρα και έχει αρκεστεί στις επιφανειακές συστάσεις: να παλέψετε με τα μικρόβια, να ενισχύσετε την ασυλία, να έχετε υγιεινό τρόπο ζωής, να μην καταναλώνετε αλκοόλ, να μην καπνίζετε κτλ. είτε ασχολείται με τη σύνθεση μιας τεράστιας ποσότητας φαρμάκων (χημικών ουσιών) που δηλητηριάζουν και καταστρέφουν τον ανθρώπινο οργανισμό με την χρήση για όλη τη διάρκεια της ανθρώπινης ζωής.

Κάθε λογικός άνθρωπος καταλαβαίνει ότι αυτή η προσέγγιση δεν έχει νόημα. «Ποιά είναι η λύση;» - θα ρωτήσετε. – Η έγκαιρη ανακάλυψη των ασθενειών μέσω των ενεργειακών διαγνωστικών, που προτείνεται στο κέντρο μας, μέσω της ανάλυσης της δομής τομέων στη φωτογραφία της αύρας σας, και επίσης μέσω των οπτικών διαγνωστικών σημαδιών, μέσω των χαρακτήρων-συμβόλων, τα οποία μας επιτρέπουν να καταλάβουμε τους λόγους για οποιαδήποτε ασθένεια.
Με τη βοήθεια του σώματος, η ψυχή πραγματοποιεί τους σκοπούς της διαδοχικής ενσωμάτωσης, μέσω του σώματος μας επισημαίνει με ποικίλα σημάδια τις συσσωρεύσεις της και δίνει στο άτομο τη δυνατότητα με τη βοήθεια των ίδιων σημαδιών να αναλύσει και να παρακολουθήσει τους τρόπους της ανάπτυξής του.
Τα σημάδια του σώματος είναι το βιβλίο γνώσης της ψυχής. Ο αρχαίος ελληνικός μύθος για το Δια λέει ότι ο Δίας δημιούργησε το κακό και τις ασθένειες μουγκές, που στερούνται το χάρισμα της Ομιλίας έτσι ώστε ο άνθρωπος να μαθαίνει πώς να τις αναγνωρίζει και να εξετάσει τους λόγους για την εμφάνισή τους.
Υπάρχουν πάρα πολλοί χαρακτήρες-σύμβολα: προφανή ή όχι τόσο, βαθιά ή επιφανειακά, αιχμηρά, οδυνηρά, βουβά κτλ. Τα σημάδια αντιγράφονται (για να μην χαθούν) ειδικά, εάν αφορούν βασικό πρόβλημα. Σε αυτήν την περίπτωση, η κατανόηση τους και η απόσυρσή τους απαιτούν βαθμιαία διαδικασία. Υπάρχουν σημάδια που προειδοποιούν, που εμφανίζονται πριν από την εμφάνιση μιας ασθένειας, ή τα σημάδια, τα οποία είναι παρόντα σαν σιωπηλή κατηγορία σε όλη μας τη ζωή, υπενθυμίζοντας μας για τη βαθιά αμαρτία.
Οι χρόνιες παθήσεις είναι το αποτέλεσμα των ασυναίσθητων ενεργειών, σκέψεων, συγκινήσεων. Βαθύτερο πρόβλημα στο σώμα - μούδιασμα, κάψιμο, πόνοι… - είναι αποτέλεσμα σημαντικού λάθους της ψυχής. Διαφορετικά σημάδια παραμόρφωσης είναι αποτέλεσμα των παράνομων, ένοχων ενεργειών (από την άποψη των Συμπαντικών νόμων).
Κανένα σημάδι, μικρό, αόρατο, βραχυπρόθεσμο δεν μπορεί να μην ληφθεί υπόψη, και ειδικά να ξεφορτωθεί. Τα σημάδια είναι η βοήθεια του Υψηλότερου – μη βιάζεστε να τα ξεφορτωθείτε, χωρίς να καταλάβετε το λόγο για την εμφάνισή τους, διαφορετικά ρίχνετε αυτό το πρόγραμμα στην επόμενη ζωή.
Τα οπτικά σημάδια είναι οι ελαίες, τα σημαδάκια, τα μυρμήγκια, τα διάφορα σπυράκια, τα αποστήματα, το ορατό αγγειακό δίκτυο, η αλλαγή στο χρώμα του δέρματος, κρεατώματα, κάλοι, φουσκάλες μετά από το τσιμπήματα εντόμων (τα κουνούπια τσιμπάνε τις στάσιμες θέσεις, στο κλειστό ενέργειακο κανάλι).
Για μεγάλο χρονικό διάστημα, ο άνθρωπος δεν στρέφει την προσοχή του στα διαφορετικά σημάδια, συμπτώματα, τα οποία εμφανίζονται στο φυσικό του σώμα, και έπειτα χωρίς αποτέλεσμα και με μάταια προσπαθεί με φάρμακα να θεραπεύσει τη μακροχρόνια έλλειψη της πνευματικότητας του. Σε αυτό το άρθρο θέλω να περιγράψω μερικά από αυτά τα συμπτώματα και τα σημάδια του φυσικού σώματος. Βασιζόμενοι σε αυτές τις πληροφορίες, μπορείτε επιτυχέστερα να κάνετε διαγνώσεις, προβλέποντας ταυτόχρονα για τον άνθρωπο πια πράγματα χρειάζονται εργασία έτσι ώστε η ασθένεια θα εξαφανιστεί νωρίτερα.

Απόψεις παρασιτισμού

Οξύουροι
Μορφολογικά χαρακτηριστικά – κύκλος ζωής:
Μικρός σκώληκας ως 5-12 mm που μπορεί να βρεθεί στα κόπρανα αλλά συνήθως βρίσκονται τα εμβρυοφόρα ωά που λαμβάνονται με την ειδική εξέταση scotch-tape test (σελλοτέϊπ). Με σελλοτέϊπ λαμβάνεται δείγμα από το δέρμα της περιπρωκτικής χώρας του παιδιού. Τα ωά κολλάνε στην ταινία, την οποία κολλάμε σε αντικειμενοφόρο πλάκα και μικροσκοπούμε.
Μεταδίδεται με τα δάκτυλα των πασχόντων που ξύνονται λόγω κνησμού και γίνεται αναμόλυνση και μόλυνση και άλλων μελών της οικογένειας.

Νόσος:
Κνησμός, δερματίτιδα, αϋπνία και υπερδιέγερση συνήθως παιδιών.

Ασκαρίδες
Μορφολογικά χαρακτηριστικά – κύκλος ζωής: Επιμήκεις άρρενες και θήλεις σκώληκες, ως και 30 cm. Αποβάλλουν χαρακτηριστικά ωάρια με ανώμαλο κέλυφος, μέσω των οποίων μεταδίδονται.

Νόσος: Γαστρεντερικές διαταραχές, ηωσινοφιλία, νευρικές και νευρολογικές διαταραχές από απορρόφηση τοξικών ουσιών του σκώληκα, αποβολή σκωλήκων με κόπρανα ή εμέτους, ειλεός από απόφραξη εντέρου.

Τριχίουρος
Μορφολογικά χαρακτηριστικά – κύκλος ζωής:
Κύκλος στο έντερο του ανθρώπου, ο σκώληκας φέρει αιχμή σαν ακόντιο με την οποία προσκολλάται στο τοίχωμα και αποβάλλει χαρακτηριστικά ωάρια μέσω των οποίων μεταδίδεται.
Νόσος: Γαστρεντερικά συμπτώματα, αναιμία, απώλεια βάρους και σπάνια διάτρηση.

Τριχινέλλα σπειροειδής
Σκώληκας που παρασιτεί σε μεγάλα ζώα και άνθρωπο. Από το έντερο οι προνύμφες μεταναστεύουν σε ραβδωτούς μύες, εγκαθίστανται και εγκυστούνται.
Με βρώση κακοψημένου κρέατος (χοιρινό κυρίως κ.α.) με κύστεις μολύνεται ο άνθρωπος και η νόσος έχει γενικά συμπτώματα, αλλεργικές αντιδράσεις, μυαλγίες, πυρετό και καρδιοαναπνευστικές επιπλοκές.

Τοξόκαρα
Κύκλος σαν την ασκαρίδα σε σκύλους και γάτες. Όταν προσληφθούν από τον άνθρωπο ωάρια, οι εξερχόμενες προνύμφες μεταναστεύουν σε διάφορα όργανα (ήπαρ, πνεύμων, οφθαλμοί κ.α.) με αντίστοιχη κλινική συμπτωματολογία (Visceral larva migrans).

Αγκυλόστομα δωδεκαδακτυλικό, Νεκάτωρ αμερικάνικος και Στρογγυλοειδής των κοπράνων
Μικρά παράσιτα, που παρασιτούν στο λεπτό έντερο. Η διάγνωση γίνεται με ανεύρεση προνυμφών ή ωαρίων στα κόπρανα. Στο έδαφος παράγονται φιλαριοειδείς νύμφες που εισέρχονται μέσω δέρματος ποδιών ή βλεννογόνων στόματος μετά βρώση ακάθαρτων τροφών στην κυκλοφορία και φθάνουν στους πνεύμονες και μετά στο λεπτό έντερο. Τα δύο πρώτα είδη φέρουν οδόντας στη περιοχή του στόματος με το οποίο αγκυστρούνται στο λεπτό έντερο.
Προκαλούν δερματίτιδα, πνευμονικά συμπτώματα, αναιμία, ηωσινοφιλία και γαστρεντερικές διαταραχές.

Φιλάριες

Wuchereria bancrofti και Malayi
Λεπτοί επιμήκεις σκώληκες που δεν γεννούν αυγά αλλά προνύμφες, τις μικροφιλάριες. Αυτές μεταφέρονται μέσω κωνώπων από ασθενείς σε υγιείς. Κυκλοφορούν και μπορεί να ανευρεθούν στο αίμα, ιδίως τη νύχτα και στα λεμφογάγγλια με χρώση Giemsa.
Η νόσος είναι πυρετός, λεμφαδενίτιδα, ορχίτιδα, αλλεργία, φιλαριώδης ελεφαντίαση οσχέου, κάτω άκρων κ.α. από απόφραξη λεμφαγγείων.
Loa-Loa
Μεταδίδεται με μύγες. Προκαλείται δερματίτιδα και κυρίως οφθαλμική εγκατάσταση και βλάβη.
Dracunculus medinensis
Εισέρχεται με μολυσμένο νερό από το στόμα και μεταναστεύει σε διάφορα όργανα. Κυκλοφορεί υποδορίως και αποβάλλεται με σχηματισμό ελκών στα κάτω άκρα, μόλις έλθουν σε επαφή με κρύο νερό.
Onchocerca volvulus.
Μεταδίδεται με μύγες και σχηματίζει δερματικά οζίδια σε δέρμα και οφθαλμούς, γεμάτα από το παράσιτο.