Σελίδες

Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου 2010

Η ενεργοπληροφοριακή δομή του ανθρώπου


Η κλινική ιατρική για πολλούς αιώνες θεράπευε μόνο το φυσικό σώμα, δίνοντας προφανώς ανεπαρκή προσοχή στην ψυχή του ανθρώπου. Η υλική προσέγγιση στον ασθενή έπαιξε το θετικό της ρόλο, έδωσε τη δυνατότητα πιο βαθειά και με λεπτομέρειες να μελετηθούν τα όργανα και τα συστήματα λειτουργίας του ανθρώπινου οργανισμού. Η απουσία των εξίσου βαθιών ερευνών του ανθρώπου σε πνευματικό επίπεδο, άρχισε όλο και πιο συχνά να οδηγεί τους σκεπτόμενους επιστήμονες όλων των χωρών σε αδιέξοδο. Η εμφάνιση των ανεξήγητων οικουμενικών επιδημιών που αφυδατώνουν τους πνεύμονες, το λάρυγγα, την καρδιά, η εξάπλωση νέων ειδών ψυχολογικών, εγκεφαλικών και υπνωτικών ασθενειών, όπως επίσης και διαφόρων ειδών ιωδών λοιμών. Οι επιστήμονες κατάφεραν να αποδείξουν την ιδιότητα των ιών να αλλάζουν «συνειδητά» τη δομή τους, βέλτιστα να προσαρμόζονται στις νέες συνθήκες και να μεταδίδουν αυτές τις ιδιότητες στις επόμενες γενιές, ανάλογα με την ιδιαιτερότητα των αλλαγών, που συμβαίνουν στο περιβάλλον. Για παράδειγμα, ήδη υπάρχουν μερικά είδη του AIDS, αυξήθηκε η ποσότητα των ιών της ηπατίτιδα από 4 έως 10.

Δεν είναι απλά τα πράγματα και στην θεραπεία. Σήμερα, βάσει της στατιστικής, πάνω από 75% των θανατηφόρων περιπτώσεων είναι χρόνιες ασθένειες. Ασθένειες αυτού του είδους η κλασσική ιατρική δεν είναι σε θέση ούτε να τις θεραπεύσει, ούτε και να τις αποτρέψει, διότι οι ρίζες αυτών των ασθενειών διαφεύγουν στο βάθος των λεπτών ενεργειακών σωμάτων και ενέργο-πληροφοριακών διαδικασιών. Για να βγει απ’ αυτό το αδιέξοδο, η ιατρική πρέπει να ενσωματώσει στη στρατηγική της θεραπείας τις νέες ενέργο-πληροφοριακές προσεγγίσεις.

Είναι ήδη επιστημονικά αποδεδειγμένη η πραγματικότητα επίδρασης της μεταφοράς πληροφοριών. Απλό παράδειγμα – διάβασμα προσευχών πάνω από το νερό. Η παρουσία της πληροφορίας παθολογικού χαρακτήρα στη δομή του πεδίου του ανθρώπου οδηγεί στην εμφάνιση ασθενειών στο φυσικό σώμα. Για παράδειγμα, η εισαγωγή της αρνητικής πληροφορίας από τον μάγο, οδηγεί τελικά στη διατάραξη της υγείας στο φυσικό πλάνο, έτσι ακριβώς δουλεύουν τέτοια αρνητικά προγράμματα όπως μάτιασμα, κατάρα, ψυχοτροπικό όπλο κλπ. Και εάν τώρα επιστρέψουμε στις χρόνιες ασθένειες, τότε γίνεται ξεκάθαρο ότι οποιαδήποτε χρόνια ασθένεια είναι διαταραχή, προερχόμενη από την εισβολή της αρνητικής πληροφορίας στις λεπτές δομές του πεδίου του ανθρώπου και η παραμονή της εκεί για πολλά χρόνια. Σημειωτέον, η προσωπική πληροφορία για τον άνθρωπο κατευθείαν συνδέεται με το Διάστημα.